Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Aksaray Muhtarlar Derneği ziyareti; muhtarın talepleri masaya yatırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Aksaray Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Çıtak ve beraberindeki teşkilat üyeleri Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ile bir araya geldi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içerisinde olan MHP teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında, kurum, kuruluş, dernek ziyaretleri gerçekleştiriyor. Aksaray’ın siyasi arenasında yaşanan hareketlilik devam ederken MHP teşkilatı, Aksaray Muhtar Derneğini ziyaret ederek muhtarlar bir araya geldi.

Dernek Başkanı Dağ ile görüşen MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak ve beraberindeki heyet, muhtarlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak yaptığı açıklamasında; “Demokrasimizin temel taşlarından Devlet ve Milleti temsil eden Aksaray Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Dernek Başkanı Sayın Fikret Dağ ve muhtarlarımızla hasbihal ederek sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyip notlarımızı aldık. Kıymetli muhtarlarımıza göstermiş oldukları misafirperverlik ve samimiyetleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Aksaray Muhtarlar Derneğini ziyaret eden MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’a Aksaray MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok