Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Ağaçören Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Türkeş Özbek, MHP’den Ağaçören

Türkeş Özbek, MHP’den Ağaçören belediye Başkan aday adaylığı müracaatında bulundu. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler genel seçimleri öncesinde Türkeş Özbek, MHP Genel merkezine giderek Belediye Başkan aday adayı oldu.

Ağaçören Belediyesini 2019 seçimlerinde MHP adayı Yaşar Bekleviç kazanmıştı. Ağaçören belediye Başkan aday adaylığı için MHP’den müracaatta bulunan Türkeş Özbek ziyaretin ardından MHP genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti.

MHP Ağaçören Belediye Başkan aday adayı Türkeş Özbek yaptığı açıklamada, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’yi Ağaçören Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurumuz sonrası ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldık.

Zat-ı Devletlerine, Ağaçören’imizle ilgili konuları ve yaptığımız çalışmaları arz ettim. Sayın Genel Başkanımız tüm Ağaçörenli hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ilettiler.

Kıymetli büyüğümüz Türkmen Beyimizin hüsnü kabullerinden ve güzel temennilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim Yar ve yardımcımız olsun. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Haber: Avni Kuru