Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de seçim sandık görevlileriyle buluşma devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığı Timur Sarrafoğlu İlkokulu seçim sandık kurulu üyeleri ile birlikte tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan MHP teşkilatı, il başkanlığı binasında seçimde Timur Sarrafoğlu İlkokulunda görev alacak Okul Sorumlusu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Keskin ve Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile bir araya gelindi.
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş toplantıda seçim sandık görevlilerine seçimlerle ilgili bilgiler verdi. Sandık sorumlularıyla bir süre sohbet eden İl Başkanı Karataş, sandık ve seçimle ilgili bilgiler vererek sandığın önemine değindi.
İl Başkanı Karataş, “Okul sorumlusu yöneticimize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok