Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de beklenen müracaat yapıldı! Peki hangi mevki için aday oldu?

  Milliyetçi Hareket Partisi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray eski il başkanı Avukat Mustafa Çölkesen İl Genel Meclisi üyeliği için müracaatta bulundu. MHP’de Aksaray teşkilatında iki dönem üst üste Milletvekili çıkarılmasında ve Ramazan Kaşlı’nın 27 ve 28’nci dönem Milletvekili seçilirken partinin il başkanlığını yapan Mustafa Çölkesen, Aksaray Belediye Başkanlığına mı yoksa il genel meclisi üyeliğine mi aday olacak sorusu soruluyordu.

Mustafa Çölkesen, MHP’nin mevcut il genel meclisi üyesi ve geçmiş dönemlerdeki il başkanlığında yapan Halil Demiray ve il yöneticisi Ferhat Bilge ile birlikte MHP il Başkanlığına gelerek İl genel Meclisi üyeliği için müracaatını il başkanı Burhanettin Karataş’a yaptı.

MHP Aksaray İl başkanlığından yapılan açıklamada, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray/Merkez İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı için resmi müracaatlarını yapan, Önceki İl Başkanımız Av.Mustafa Çölkesen, İl Genel Meclis Üyemiz Halil Demiray ve Önceki İl Başkan Yardımcımız Ferhat Birge, İl Başkanımız Burhanettin Karataş’ı ziyaret ettiler.

İl Başkanımız, aday adaylıkları sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, muvaffakiyetler diledi” denildi. Haber: Ağustos GERÇE