Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Teşkilatı yerel seçim hazırlıkları için Konya’da !

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat yöneticileri Konya ilinde düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katıldı.

       

Konya MHP İl Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’nın divan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya MHP MYK üyeleri, Milletvekilleri, Antalya, Adana, Mersin, Isparta, Karaman ve Aksaray il ve ilçe başkanları ve teşkilatı üyeleri katılım gösterdi.

Toplantının ana konusu 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler oldu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP teşkilatının da siyasi arenasında hareketlilik başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimler için zaman zaman belediyelere talip olduğunu dile getirdi. Aynı durum Aksaraylı MHP’liler de mevcut hale geldi.

Yerel seçimlerde izlenilmesi gereken yol ve stratejiler hakkında görüşme yapan MHP teşkilat üyeleri, seçim önceki bölge toplantısını gerçekleştirerek kararlar aldı.

Toplantıya yönelik açıklama yapan Milletvekili Kaşlı; “Konya’da Aksaray teşkilatımız ile birlikte katıldığımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı’ nın divan başkanlığını yaptığı  “Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısın” da Adana, Antalya, Karaman, Mersin ve Konyalı vatandaşlarımız ile kucaklaştık.  Aksaray ve diğer tüm teşkilatımıza bizimle birlikte bu diriliş ruhuna eşlik ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türk ve Türkiye Yüzyılına genel seçimlerde Cumhur İttifakının damgasını vurduğumuz gibi yerel seçimlerde de başarıyı taçlandıracağız diyen Milletvekili Ramazan Kaşlı; “Liderimizi, Türk Dünyasının önderi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bizleri bu toplantılar vesilesiyle buluşturduğu için şükranlarımı sunuyorum. Türk ve Türkiye Yüzyılına genel seçimlerde Cumhur İttifakının damgasını vurduğumuz gibi yerel seçimlerde de bu başarımızı taçlandıracak ve seçimleri yüksek başarı ile taçlandıracağız. Liderimizden aldığımız öğütle ve milletimizden aldığımız azimle hiç durmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok