Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP teşkilatı Emlak Kredi İlkokulu Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile bir arada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, seçimlerde okullarda görev alacak personellerle buluşmaya devam ederken bu kapsamında Emlak Kredi İlkokulu Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

321 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklene mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan MHP teşkilatı, bu kapsamda okullarda görev alacak sandık görevlileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Aksaray Merkez Büyük Bölcek Mahallesi, Emlak Kredi İlkokulunda görev alacak MHP Okul Sorumlusu İl Yönetim Kurulu üyesi Tercan Özmen ve Seçim Sandık Kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Burhanettin Karataş sandık ve seçimlerle ilgili bilgiler verdi. Seçimlerde sandıkların korunması ve seçim gününde yapılması gerekenler hakkında görüşme yaptı

İl Başkanı Burhanettin Karataş “Okul sorumlusu yöneticimize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.  Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok