Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Kaşlı; Aksaray için projeleri takip ediyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, önceki milletvekilliği döneminde 5 yıl boyunca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ki odasının hiçbir zaman kapatmadığını ve bundan sonra hiçbir zaman kapanmayacağının sözünü vererek, “Bize işi düşen tüm hemşerilerimin partisini sormadan her zaman yanında olmaya devam edeceğim ve işlerini halletmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.” dedi.
“BAŞAKŞEHİR’DEN BİLE DAHA ÇOK SEYİRCİ KAPASİTEMİZ VAR”
Aksaray’ın acil bir stadyuma ihtiyacı olduğunu ve bunun içinde girişimlerin yapıldığını ifade eden Kaşlı, “Bu şehrin valisi, milletvekili şeref tribününde oturamıyor. Artık amatör kulüplerin bile çok güzel statları var. Yakınımızdaki Konya’nın Ereğli ilçesinin bile ilçe olmasına rağmen iyi bir stadyumu var. Artık profesyonel bir ligde oynayacağız. Amatör kulüpler bile kale arkası tribünü olan, kale arkası demir bariyerlerle kaplı tribünlerde oynuyor. Bizim Aksaray olarak, üst liglerde oynayan birçok kulüplerden bile daha çok seyirci kapasitemiz var. Başakşehir’in bile bizim kadar seyirci kapasitesi yok. Bu yıl şampiyonluk maçında stadyumumuz olsa 10 bin seyircimiz olurdu.” dedi.
“AKSARAY’A DEVLET HASTANESİ YAPILMALI”
5 yıldır Meclis’te askeri birlik ve devlet hastanesi konusunun da sürekli üstünde durduğunu dile getiren Kaşlı, “Şu an ki hastanemiz Aksaray Üniversitesi’ne bağlı bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Statüsü ayrı bir devlet hastanemiz olmalıdır. İnşallah en kısa zamanda onunda haberini alacağız. İttifak ortağımız iktidar partisi bu konularda müjdeleri açıklayacak.” dedi. Haber: Avni KURU