Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP kulislerindeki isimler kimler?

MHP Aksaray Belediye Başkanlığı

MHP Aksaray Belediye Başkanlığı için İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak ile Aksaray Belediye Başkanlığını kazanmak için sıkı bir çalışma yaparken, 2019 seçimlerinde il genel meclisi üyeliği için Halil Demiray, Cavit Çıtak ve Meriç Keskin İl genel meclisi üyesi seçilmişlerdi.

MHP’ye yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Cavit Çıtak ve Meriç Keskin yeniden aday olmayacak. MHP Aksaray İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için Halil Demiray’ın yeniden aday olması bekleniyor. Halil Demiray ile birlikte Eczacı Ferhat Bilge’nin de adı il genel meclisi üyeliği için geçiyor.
Edinilen Kulis bilgilerine göre, MHP’nin eski il Başkanı Mustafa Çölkesen’in aday olup olmaması konusunda kararsızlığı devam ediyor.

MHP il genel Meclisi için Figen Seçilmiş ve Mehmet Sevdi isimleri de kulislerde konuşuluyor.
MHP Aksaray Belediye Meclisi üyeliği için isimleri öne çıkan isimlerde kulislerde konuşuluyor. Edinilen Kulis bilgilerine göre, MHP Aksaray Belediye Meclisi üyeliği için 82 isim müracaatta bulundu. Bu isimler arasından Ayhan Özkök, Mehmet Yardımlı, Meriç Keskin, Çiğdem Eri Şammaz Patır, Yunus Emre Özdemir, Hasan Bayraktar, Ayşe Nur Çakmak, Mahmut Baysal, Emir Aslan Topçu, Avukat Tugay Aydın gibi isimler geçiyor.

Haber: Avni Kuru