Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İlçe başkanlarıyla yerel seçimlere hazırlanıyor

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Eskil ve Sultanhanı MHP İlçe Başkanları ziyaret etti.

       

14. olağan İlçe Kongreleri sonucunda MHP İlçe Başkanları olarak seçilen Eskil İlçe Başkanı Mustafa Uz ve Sultanhanı İlçe Başkanı Mithat Yumuşak, MHP Milletvekili Kaşlı ve İl Başkanı Karataş, 14. olağan kongre sonrası bir araya gelerek 2024 yılında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlere yönelik istişarede bulundu.
Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Burhanettin Karataş’a ziyaretleri esnasında İl Genel Meclisi Üyeleri Cavit Çıtak, Meriç Keskin, TÜRKAV Şube Temsilcisi İzzet Karatay ve MHP’li Ferhat Birge eşlik etti.
Geçtiğimiz günlerde MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, yaptığı açıklamada Aksaray’daki ilçelerin tümüne talip olduğunu belirtmesinin ardından 2024 yılında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlere tüm hazırlıklarıyla saha da çalışma yürütmek amacıyla ilçe başkanlarıyla görüşüyor.
MHP teşkilatı, 14. olağan kongre sonucu ilçe başkanı olarak seçilen Eskil İlçe Başkanı Mustafa Uz ve Sultanhanı İlçe Başkanı Mithat Yumuşak’ı İlçe binalarında ziyaret etti. MHP teşkilatı 2024 yılı yerel seçimlere yönelik izlenmesi gerek yol ve stratejiler hakkında görüştü.
Göreve yeni gelen Eskil ve Sultanhanı MHP İlçe Başkanlarının ilçeler de MHP teşkilatı adına yapılması gereken faaliyetler hakkında görüşerek, yaklaşan yerel seçimlere yönelik görüşme yapıldı.
Haber: Fatma Altınok