Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl Başkanından Bahçeli’ye destek 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karataş,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmaya destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Karataş, Bahçeli’nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan’a tecritin kaldırılması durumunda PKK terörünün sona erdiğini duyurma çağrısına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Burhanettin Karataş, yaptığı açıklamada, Bahçeli’nin siyasi hayatındaki duruşuna ve devlet adamlığına vurgu yaptı. Karataş, Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben” anlayışını benimsediğini belirterek şunları söyledi:

“Devlet aklı; bin düşünür bir söyler. Düşmanı düşündürür! Cahil aklı ise bir düşünür, bin söyler ve düşmanını güldürür. Düşününüz ve düşmanı güldürmeyiniz.

Siyasi hayatı boyunca her zaman Türkiye’nin çıkarlarını gözeten, Başbakanlık dahil tüm makam tekliflerini reddeden ve her zaman Devletin menfaatini ön planda tutan Bilge Lider Devlet Bahçeli’ye sadakat bizim şerefimizdir.”

Karataş, Bahçeli’nin “Benim aklım hep Türkiyedir” sözünü hatırlatarak, ülkenin ve milletin menfaati için Bahçeli’nin liderliğinin önemine dikkat çekti.

Celil Acar