Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP il Başkanı konuştu! MHP’de adayları merak içinde…

MHP Aksaray’da belediye başkan

MHP Aksaray’da belediye başkan adaylarının belirlenmesi süreci devam ediyor. Aksaray Merkez Belediye Başkan adayının İrfan Çıtak olarak açıklanmasının ardından, MHP’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının kimler olacağı merak konusu haline geldi.

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını genel merkeze ilettiklerini ve adayların açıklamasının genel merkez tarafından yapılacağını belirtti. Karataş, ayrıca MHP Genel Merkezi’nin Cumhur İttifakı ortağı AK Parti ile yapılan görüşmelerin ardından adayları açıklayacağını ifade etti.

Adayların isimleri konusundaki beklentilerin genel merkez tarafından yapılan açıklama sonrasında netleşeceğini vurgulayan Karataş, herhangi bir değişiklik olup olmayacağının da MHP Genel Merkezi tarafından değerlendirildikten sonra duyurulacağını belirtti.

MHP’nin belediye başkan adaylarının belirlenmesi, Cumhur İttifakı çerçevesindeki görüşmelerin etkisiyle şekillenecek gibi görünüyor. Aksaray’da seçmenler, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının kim olacağını genel merkez açıkladığında öğrenecekler. Haber: Avni KURU