Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl Başkanı Karataş, “Sağlık Bizim, Türkiye Hepimizin”

Sağlık kasabasında tekrarlanan belediye

Sağlık kasabasında tekrarlanan belediye başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) zaferle çıktı. Aksaray MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, seçim sonuçlarını büyük bir coşkuyla duyurdu. Sağlık Kasabası, yapılan itirazlar sonucunda tekrarlanan seçimlerde bir kez daha MHP’yi tercih etti.

Kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Abdullah Tosun, 806 oy alarak Sağlık kasabası Belediye Başkanı seçildi. Rakibi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayı ise 748 oyda kaldı. Burhanettin Karataş, bu zaferin ardından yaptığı açıklamada, “Sağlık kasabası 2’nci defa mührünü 3 Hilal’e vurarak ve perçinleyerek tekrar ‘MHP’ dedi. Aksaray’ımızın Hasan Dağı’na açılan kapısı Sağlık kasabamızda bir oyla farkla kazandığımız ve itiraz üzerine tekrarlanan Belediye Başkanlığı seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre MHP: 806, AK Parti: 748 oylarla Milliyetçi Hareket Partisi Sağlık Belediye Başkan Adayımız Abdullah Tosun bey kazanmıştır.” dedi.

Seçim zaferi, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Sağlık kasabasında coşkuyla kutlandı. Kalabalık bir grup hemşerinin de eşlik ettiği kutlamalar, büyük bir sevinç ve gurur içinde gerçekleştirildi.

Burhanettin Karataş, seçim sonuçlarının Aksaray’a, Sağlık kasabasına, Abdullah Tosun’a ve MHP’ye  hayırlı olmasını diledi ve sözlerine şöyle devam etti;  “Bu önemli seçimin Aksaray’ımıza, Sağlık kasabamıza, Adayımız Abdullah Tosun beye ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Sağlık Bizim, Türkiye Hepimizin” dedi.

Avni Kuru