Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP heyetinden, Turgut Yayatan’a taziye ziyareti

Aksaray MHP İl teşkilatı, geçtiğimiz günlerden torununu kaybeden Selime Belediye Başkanı Turgut Yayatan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Aksaray MHP İl teşkilatı,

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Selime Belediye Başkanı Turgut Yayatan’ın vefat eden gurbetçi torunu Muhammed Yayatan için taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Kaşlı’ya, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Sarıyahşi Belediye Başkanı Doğan Mutlu, Belediye Meclis Üyesi Meriç Keskin ve dava arkadaşı Cavit Çıtak da eşlik etti.

Milletvekili Kaşlı, taziye ziyaretinde merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek, “Merhum Muhammed Yayatan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah mekânını cennet eylesin!” dedi.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Sarıyahşi Belediye Başkanı Doğan Mutlu, Belediye Meclis Üyesi Meriç Keskin ve dava arkadaşı Cavit Çıtak da merhum Muhammed Yayatan için taziye dileklerinde bulunarak, aileye sabır ve metanet diledi. Karataş, “Merhum Muhammed Yayatan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz. Her zaman yanlarındayız” dedi. Milletvekili Ramazan Kaşlı ve beraberindeki heyet, merhumun ailesine sabır ve metanet dileyerek, taziye ziyaretini sonlandırdı.

Fatma Altınok