Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP heyetinden OSB Müdürü Bak’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl teşkilatı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Bay’ı ziyaret etti. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Bay’ı ziyaret eden MHP teşkilatı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında bilgi aldılar.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin bölgenin hızlı bir şekilde büyüyen sanayi bölgesi olduğunu dile getiren MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ve teşkilat üyeleri Aksaray’ın büyümesine ve gelişmesine organize sanayi bölgesinin etkili rol oynadığını belirtti.

MHP Aksaray İl teşkilatından ziyarete yönelik yapılan açıklamada, “Aksaray OSB Müdürü Ali Bay’ı, İl Başkanımız Burhanettin Karataş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin Arslan, İl Genel Meclis Üye Meriç Keskin, İl Başkan Yardımcıları Ali Can, Nedret Tekocak ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kaşlı ile birlikte ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ve projeleri hakkında istişarelerde bulundular. Değerli müdürümüze nazik misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadesi kullanıldı.

Haber: Fatma Altınok