Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Heyeti, Aksaray Sebze Meyve Halini ziyaret ederek esnafın nabzını tuttu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, saha çalışmaları kapsamında Aksaray Sebze Meyve Halini ziyaret etti.
Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti mensuplarında yer aldığı ziyarette, Belediye Başkan adayı Çıtak, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine doğru zaman daralırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Aksaray halkı ve esnafıyla bir araya gelen Çıtak, esnafın ve vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Sebze Meyve Halini ziyaret eden Çıtak ve beraberindeki heyet, esnaflar tarafından yoğun ilgi gördü.
Halkın nabzını tutan Belediye Başkan adayı Çıtak, esnaflara bol kazanç dileyerek onlarla bir süre sohbet etti. Çıtak, kendisine yoğun ilgi ile karşılayan esnaflara, “Aksaray Sebze Meyve Halini ziyaret ettik. Esnaflarımız ile içten kucaklaştık. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim” dedi.

Haber: Avni Kuru