Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Sadullah Er Dedikodulara Cevap Verdi: “Sözümüz Er Sözüdür!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Güzelyurt Belediye Başkan adayı Sadullah Er, 31 Mart seçimleri öncesinde ortaya atılan dedikodulara karşı açıklama yaptı. Er, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sözlerine “Sözümüz Er Sözüdür!” vurgusuyla başlayarak, seçim sonrasında işten çıkarmalarla ilgili çıkan asılsız iddialara net bir şekilde cevap verdi.

Aday Er, 1 Nisan sabahı göreve başladıklarında hiçbir işçiyi işinden çıkarmayacaklarını belirterek, dedikoduların gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Sosyal medya paylaşımında Güzelyurtlu hemşehrilerine seslenen Er, belediye personelinin geleceğiyle ilgili endişeleri ortadan kaldırmak adına açıklamalar yaptı.

Er, geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de işini düzgün yapan hiçbir çalışanın mağdur edilmeyeceğini ve kimsenin ekmeğiyle oynanmayacağını sözlerine ekledi. Sadullah Er’in net duruşu, seçim atmosferinde oluşan spekülasyonlara karşı şeffaf bir yaklaşım sergiledi. Güzelyurtlu hemşehrileri, Er’in açıklamalarıyla seçim öncesinde oluşan belirsizliklere dair biraz daha güven duydu.

Haber: Fatma ALTINOK