Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Eskil adayı Niyazi Alçay, ‘Köhneleşmiş siyaset son bulsun demiştik’

31 Mart seçimlerinde Eskil’den

31 Mart seçimlerinde Eskil’den MHP Belediye Başkan adayı olan Niyazi Akçay seçimleri, AK Parti adayı Mustafa Zavlak’a karşı kaybetmişsiniz. MHP Eskil Belediye Başkan adayı Niyazi Alçay seçimlerin ardından yaptığı paylaşımla seçimi değerlendirdi. Niyazi Akçay yaptığı paylaşımda, Sevgili Eskilli hemşehrilerim, Eskil’de köhnemiş siyasetin son bulması adına Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olduk. Kampanya süresince bize destek olan MHP ilçe teşkilatımıza, MHP belediye meclis üyesi adaylarımıza ve gönlü bizimle olan, bize destek olan kadirşinas seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum’dedi.

Alçay açıklamasında, Sizlere 5 yıl daha hizmet etmeyi arzu etmiştik. Elimizden geldiği kadar her haneye girmeye çalıştık, her eli sıkmaya çalıştık ama belediyenin tüm imkanlarını siyasi ikballeri uğruna kullanarak umut tacirliği yapan, kendi egosunu tatmin etmek adına her türlü yalan tacirliği yapan ve iftira siyasetini mübah gören anlayışa karşı mücadele ettik” dedi.
Gördüm ki; sosyal medyada yapılan açıklamada geçmiş dönemlerde bize köprü olduğunu söyleyenler 2019 da da bizim kendilerine nasıl köprü olduğumuzu çok iyi bilirler diyen Niyazi Alçay, Ümit ederim ki, bu menfaat birlikteliği tüm egolarından sıyrılıp ilçemizin temel problemlerine odaklanıp kampanya döneminde sizlere söylemeye çalıştığımız özellikle yaylaların imarı ve garip gurabanın işsizlik sorununa daha seçim arefesinde belediyeye iş ilanı açarak dilekçelerini aldıkları yaklaşık 300 işçinin iş taleplerine cevap verip tüm vaat ettikleri şeyleri yerine getirmeleri beklentisiyle ilçeye faydalı olurlar”dedi.
Alçay, Temenni ederim ki; kutuplaştırma siyasetinden uzaklaşıp bütün toplumu kucaklayıcı ve kapsayıcı bir anlayışla haktan ayrılmama düsturunu kendilerine rehber edinerek bu memlekete hizmete odaklanıp kalıcı çözümler üretirler. Kazanan belediye teşkilatını tebrik eder, bu ilçede herkesin birbiriyle olan bağını daha da kuvvetlendirici bir siyaset yürütürlerse bizim de yapacağımız şeylerin onların yaptığını görmek bizi ve toplumu memnun edecektir. Seçilen tüm il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine, tüm mahalle ve köy muhtarlarına başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Avni KURU