Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Ankara’yı Harekete Geçirdi: Aksaraylı Başkanlar Bahçeli’yi Uğurlamak İçin Toplandı!

MHP grup toplantısına Aksaray

MHP grup toplantısına Aksaray Belediye Başkanları damgasını vurdu. MHP’li Aksaray Belediye Başkanları Ankara’da toplandı.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP grup toplantısına Ortaköy, Sarıyahşi, Gülağaç, Gülpınar, Helvadere, Ihlara, Selime, Bağlıkaya, Eşmekaya ve Sağlık belediyeleri ile birlikte katıldıklarını belirtti. Toplantı sonrası tüm teşkilatla birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’e uğurladıklarını ve Türkiye’nin geleceğine olan katkılarının artarak devam edeceğine olan inançlarını tazelediklerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP’nin grup toplantısına geniş bir katılım sağladıklarını belirtti. Kaşlı, toplantıya Ortaköy, Sarıyahşi, Gülağaç, Gülpınar, Helvadere, Ihlara, Selime, Bağlıkaya, Eşmekaya ve Sağlık belediyeleriyle birlikte İl Teşkilatı, İl Ocak Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları’nın da katıldığını söyledi.

Grup toplantısının ardından tüm teşkilatla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’e uğurladıklarını ifade eden Kaşlı, bu buluşmanın partinin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini vurguladı. Kaşlı, “Liderimizi Genel Merkezimize uğurlarken, partimizin Türkiye’nin geleceğine olan katkısının artarak devam edeceğine olan inancımızı tazeledik” dedi.

Kaşlı, MHP’nin Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda daha güçlü bir Türkiye için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, tüm teşkilatın bu hedef doğrultusunda kenetlendiğini dile getirdi. Toplantının, partinin gelecek stratejilerinin ve hedeflerinin belirlendiği verimli bir oturum olduğunun altını çizdi.

Milletvekili Kaşlı, liderleri Devlet Bahçeli’nin rehberliğinde MHP’nin Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğini ve partililerin bu yolda azimle çalışacaklarını belirtti.

Avni Kuru