Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da O Beldenin Belediye Başkan adayını açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ve beraberindeki teşkilat mensupları, Bağlıkaya beldesini ziyaret etti. Bağlıkaya Beledisini ziyaret eden MHP heyeti önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart Mahalli Seçimleri için aday sürecinde olan partililer, yaklaşan yerel seçim öncesi aday olan isimleri açıklamaya devam ediyor. Bağlıkaya beldesini ziyaret eden MHP heyeti Bağlıkaya Beldesi Belediye Başkanlığı için aday olan ismi açıkladı.

MHP heyeti Bağlıkaya Belediyesi binasın önünde açıklama yapan MHP Aksaray Merkez ilçe Başkanı İrfan Çıtak, Bağlıkaya Beldesi Belediye Başkan Adayı olarak aday olan ismin Dursun Eser olduğunu açıkladı.

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak yaptığı açıklamasında ; “Milliyetçi Hareket Parti belediyecilik anlayışıyla 5 yıldır hizmet etme sözünü almıştı. Yaptığı hizmetleri yapacağı hizmetleri il başkanımız tek tek saymıştı her hizmeti inşallah gerçekleştireceğine biz kefiliz. Hizmet ederken bir büyük şehre, bir ilçeye belediye başkanlığı yapmak ile bir beldeye belediye başkanlığı yapmak arasında çok büyük bir fark vardır. Seçmeniyle direk temasta olan bir belde başkanı ister istemez 5 yıllık süreç içerisinde el uzatamadığı insanlar olabilir ancak bu Dursun Eser yönetiminde Bağlıkaya’da gerçekleşememiştir. 31 Mart seçimlerinde Dursun başkanımız tekrar sizin hizmetkarınız olacaktır. Güzel Bağlıkaya’mız için emin adımlarla devam edeceğiz” diyerek Bağlıkaya Beldesi Belediye Başkanı adayı olan ismin Dursun Eser’in olduğu açıkladı.

Bağlıkaya halkı ve partilerin yoğun katılım gösterdiği açıklamada, İl Başkanı Karataş adaylığını tekrar açıklayan Dursun Eser’i tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok