Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, Aksaray’da kongrelere gidiyor

MHP Aksaray İl Başkanı

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, İl ve İlçe Kongreleri Öncesi Toplantılarla Hazırlanıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, yapılacak kongreler öncesinde partinin yönetim kadrolarıyla bir araya geldi. İl yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyeleriyle düzenlenen aylık olağan toplantıda, kongre sürecinin başarılı bir şekilde yönetilmesi ve parti içi koordinasyonun güçlendirilmesi ele alındı.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, parti içi demokratik sürecin en önemli ayağı olan kongreler öncesinde il ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek önemli konuları masaya yatırdı. Toplantıda, kongrelerin planlanması, delegasyon seçimi, aday adayları ve kongrelerin amacı gibi konular üzerinde detaylı bir şekilde görüş alışverişinde bulunuldu.

Parti içi uyumun ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılar fikirlerini açıkça dile getirerek kongre sürecine dair çeşitli öneri ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çölkesen, “Partimizin demokratik süreçlerine ve kongrelerimize önem veriyoruz. Her üye, görüş ve önerileriyle katkı sağlamalıdır. Amacımız, güçlü bir MHP için birlikte çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, kongrelerin düzenleneceği tarih ve yerler ile katılım kurallarının hatırlatılması ve güncellemeleri de ele alındı. Aynı zamanda, kongrelerin sorunsuz bir şekilde organize edilmesi ve partinin geleceği için atılacak adımlar üzerine kararlar alındı.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, toplantının ardından il ve ilçe kongreleri öncesinde çalışmaların hız kazanacağını ve parti içi dayanışmanın artacağını belirtti. Gelecek dönemde yapılacak kongrelerde partinin daha da güçlenerek hedeflerine ulaşacağına olan inancını dile getirdi. haber: Ağustos GERÇE