Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray seçim hazırlığında, İl Başkanı Karataş sandıkta görev alacaklarla tanıştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Meliha-Zekai Dalkılıç İlkokulu seçim sandık kurulu üyeleriyle bir araya gelerek tanışma etkililiği gerçekleştirdi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray Merkez- Bahçeli Mahallesi Meliha-Zekai Dalkılıç İlkokulunda görev yapacak sorumlular için tanışma ve bilgilendirme faaliyetinde bulunan İl Başkan Karataş, MHP Okul Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Ali Can ve Seçim Sandık Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart hazırlığında olan partililer, gerekli çalışmaları yakından takip ediyor.
MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, Meliha-Zekai Dalkılıç İlkokulunu ziyaret ederek, MHP Okul Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Ali Can ve Seçim Sandık Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. İl Başkanı Karataş burada, görev olacak Okul sorumlusu ve sandık kurul üyeleriyle tanıma etkinliği gerçekleştirdi.
Daha sonra seçim zamanı yapılması gerekenler hakkında bilgiler veren İl Başkanı Karataş, sandık ve seçimin önemine değindi. İl Başkanı Karataş herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tedbir almak maksadıyla seçim zamanı görev alacak MHP Okul Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Ali Can ve Seçim Sandık Kurulu Üyelerine sandık ve seçim hakkında bilgiler verdi.
İl Başkanı Karataş, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Okul sorumlusu yöneticimize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok