Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı; Ülke için güvenlik her şeyden önce gelir

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI:
Güvenlik her şeyden önce gelir
Bir ülkenin varlığını devam ettirebilmesi için en önemli unsurun güvenlik olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Türkiye’nin güvenlik açısından hiçbir sıkıntı yaşamadığını ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her zaman ’Önce Ülkem’ diyerek ülkenin güvenliğini savunduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin politikasının her zaman ‘Önce Ülkem’ olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Genel başkanımız, hiçbir zaman bir talepte bulunarak, kimseye destek vermemiştir. Biz her zaman konuşmalarını destekleriz. Asla, ‘Bana şunu verirseniz desteklerim ya da tanıdıklarım memur, amir olsun’ gibi bir yaklaşımı olmadı. Bu konularda bizim pazarlığımız olamaz. Devletin güvenliği bizim için her şeyden önemlidir. Güvenlik yoksa memur ya da amir olmanın bir önemi yoktur. Güvenlik olmadıktan sonra o müdürlüğünde amirliğinde hiçbir öneminin olmadığını bugün Irak’ta, Bağdat’ta, Şam’da, Suriye’de, Ukrayna’da görüyoruz. Sahip olduğunuz tapunun güvenlik ve asayiş olmadıktan sonra hiçbir önemi yoktur.” dedi.
“BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK”
2015 yılında Diyarbakır’da yaşanan Hendek olaylarında 793 şehit verildiğini hatırlatan Kaşlı, bu süreçler düşünüldüğünde güvenlik konusunun ne kadar önemli olduğunun daha iyi anlaşılacağını vurguladı. Kaşlı, “Bugün Suriye’nin 30 kilometre içinde 110 tane kulede bin tane askerimiz nöbet tutuyor. Türkiye’de evlerimizden, işyerlerimizden çıkınca güvenlik sorunu yok. Suriye’den çıkınca var. Bizim partimizin 54 yıldır öncelikli politikası güvenliktir. ‘Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik’ derken bunu kastettik. Devlet Bahçeli 2015’te beka beka derken bundan bahsediyordu.” dedi.
“CUMHUR İTTİFAKI’NIN HEDEFİ TÜRKİYE’NİN DÜNYA LİDERİ BİR ÜLKE OLMASIDIR”
Türkiye’nin, dünyada hangi toprağına ne eksen her türlü meyve ve sebzenin yetiştiği tek ülke olduğunu ifade eden Kaşlı, “Antalya’nın sahilinde denize girilirken, Toroslarda kar olan dünyada dört mevsimin yaşandığı başka bir ülke yok. Asya’yı Avrupa ya bağlıyor. Yahudi’nin 100 yıllık hayali olan Büyük Orta Doğu Projesi’nin karşısında duruyoruz. Türkiye, bölgesinde lider ülke konumuna geldi. Bu, AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşti. Tüm komşularımızdan, ordumuz, ekonomimiz, güvenliğimiz her konuda ilerdeyiz. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz, Türkiye’nin 2053 yılında dünyada lider ülke olmasıdır.” dedi. Haber: Fatma ALTINOK