Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Milletvekili Kaşlı, Yerel seçimleri MHP kazanacak

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI;
Yerel seçimleri MHP kazanacak
2019 yılında yapılan yerel seçimleri kıl payı kaçıran MHP, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden umutlu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, yerel seçimlerde, MHP’nin, Aksaray Belediyesi’ni alacağını düşündüğünü söyledi.
Aksaray’da yerel seçimlerin heyecanı başlıyor. 2019 yılında yapılan seçilmelerde MHP Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, seçimleri kıl payı kaybetmişti. 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın ayrı listelerde mi yoksa tek liste mi seçimlere gireceği konusunda meraklı bir bekleyiş başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Belediye Başkanlığı için 2009’da ben aday olduğumda, Merkez’de bir il genel meclis üyesi kazanmıştık. 2014’de Rıfkı Karabatak aday olduğunda merkez de 2 il genel meclis üyemiz seçildi. 4 yıl önce Sefer Alkan’ın adaylığı döneminde merkez de bu defa 3 il genel meclis seçimleri kazanarak il genel meclisi üyesi seçildi. Bu da demek oluyor ki! 2024 seçimlerinde Aksaray Merkez ilçesindeki seçimlerde MHP’nin 4 il genel meclis üyemiz olacak. Merkez ilçenin 7 il genel meclisi üyesinden 4’ü çoğunluk oluyor. Yani, seçimleri biz kazanacağız demektir. MHP her yerel seçimde Aksaray Merkez ilçesinde devamlı olarak artan bir meclis üyesi sayısına da kavuşmuştur” dedi.
“KARAR NETLEŞMEDİ”
2019 yılında yapılan seçimlerde, Aksaray Belediyesi’nin Cumhur İttifakı dâhilinde kalmış olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden MHP Milletvekili Kaşlı, “Seçimlerin sonucuna göre Genel Merkezlerimizin alacakları karar, bu ittifakın diğer 51 ile yayılıp yayılmayacağı, 4 yıl önceki düzende mi gidileceği şu an netleşmiş değil. Ne gerekiyorsa MHP en iyisini yapacaktır. Bir gidilir, ayrı gidilir onu şu an bilemiyorum. 4 yıl önceki şekilde gidersek de, MHP Aksaray Belediyesi’ni kazanacaktır ve Aksaray’ın çehresi değişecektir.” şeklinde konuştu.
“BELEDİYEYİ ALMAYI ÇOK İSTERİZ”
MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Çiğdem Er, “Biz MHP olarak çok güzel, çok mutlu bir aileyiz. MHP çok kıymetlidir. Sahada hep gülerek, çok güzel bir uyum içerisindeyiz. Çok İsteriz belediyeyi almayı. Kıymetli Aksaraylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizimle aynı siyasi görüşe sahip olmayanlar bile bize çok güzel sevgiyle, hayır dualarıyla karşıladı. Hepimiz canla başla çalışıyoruz. Her daim çalışmaya devam edeceğiz. Karar netleşip, yerel seçimler için çalışmalar başladığında da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Haber: Fatma ALTINOK