Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray İl Sekreteri Musa Gül’den Sert Tepki: “Milletin ve Aksaray’ın Vekili Ramazan Kaşlı Asla Yalnız Değildir”

MHP’nin Aksaray il yönetim

MHP’nin Aksaray il yönetim kurulu üyesi ve il sekreteri olan Musa Gül, dün akşam Şehrimizdeki bir kanalda programda konuşan Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın konuşmasının bir bölümünün sosyal medyada MHP aleyhine kullanılmasına karşı çıkarak sert bir tepki gösterdi. Gül, bu çarpıtılmış ifadelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” diyen Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak, Ramazan Kaşlı’nın amacının ülkemizin ve özellikle emekli vatandaşlarımızın mağduriyetini dile getirmek olduğunu belirtti. Konuşmanın, emeklileri üzmek gibi bir niyet taşımadığını vurguladı ve söz konusu videonun kesilerek manipüle edildiğini ifade etti.
Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensupları olarak ülkemizin, milletimizin ve özellikle emeklilerin yanında olduklarını belirten Gül, MHP’nin vatan ve milletin teminatı olduğunu vurguladı. Partinin emeklilerin haklarını savunan bir parti olduğunu ve bu çerçevede hareket ettiğini dile getirdi.

Aksaray’ın geleceği için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’nin Aksaray’da güçlü olduğunu ifade eden Gül, Belediye Başkan Adayları İrfan Çıtak ve ekibinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Gül, son olarak, “Milletin ve Aksaray’ın Vekili Sayın Ramazan Kaşlı asla yalnız değildir, sonuna kadar yanında olduğumuz tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.
MHP İl yönetim kurulu üyesi ve İl Sekreteri Musa Gül açıklamasında detaylıca şu sözleri kullandı.
“Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” diyen Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak, önceki gün Aksaray’da yerel bir televizyon kanalında canlı yayında Moderatörün bir sorusuna ; ülkemizin ekonomik olarak zor günler geçirdiği şu günlerde ülkemizin ve emekli vatandaşlarımızın mağduriyetini dile getirmek adına amacı kesinlikle emeklilerimizi üzmek gibi bir düşüncesi olmadığı videonun devamında da anlaşılacağı üzere söz konusu videoyu keserek ve kırparak 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksaray’ımızda MHP’nin en güçlü ve Belediyeyi kazanacağını bilen ve bunu hazmedemeyen kesimler Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı beyi, partimiz MHP’yi ve Belediye Başkan Adayımızı yıpratmaya yönelik algı operasyonları yapmaya ve yıpratmaya çalışmışlardır.
Bizler Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensupları olarak başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere Milletvekillerimiz ve Aksaray Teşkilatlarımız her daim ülkemizin, milletimizin ve de özellikle kıymetli emeklilerimizin yanında olmuş ve haklarını en çok savunan bir parti olmuştur ve de olmaya devam etmektedir.
Buradan özellikle algı, manipülasyonlar ve sahte anketörlerle Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı’yı, Adaylarımızı ve Teşkilatımızı yıpratmaya çalışanlara sesleniyorum; MHP Millettir, Millet MHP’dir. MHP Vatanın teminatı ve son kalesidir. Hiçbir kimse bizim Vatan ve millet sevgimizi sorgulayamaz ve de hadleri değildir. Aksaray’ımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışarak, sosyal ve üretken belediyeciliği getirmek için 31 Martta Belediye Başkan Adayımız İrfan Çıtak ve ekibi birlikte Salihler Şehr-i Aksaray’ımızla bütünleşerek hep birlikte canla başla Aksaray Belediyesini kazanacağız inşallah.
Milletin ve Aksarayımızın Vekili Sayın Ramazan Kaşlı asla yanlız değildir, sonuna kadar yanında olduğumuz tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur”dedi.
Haber: Fatma ALTINOK