Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”

MHP Aksaray İl Başkanı’ndan İttifak söylemlerine yanıt “Bizde son sözü lider söyler”

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan

AK Parti ve CHP Arasındaki Olası İttifak Tartışmalarına Karataş’tan sert tepki

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, son günlerde AK Parti ile CHP arasında olası ittifak söylemlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Karataş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaşarak, partisinin duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Karataş, paylaşımında “Bizde son sözü Lider söyler.. MHP Liderimiz nerede biz oradayız..” ifadelerini kullandı.

“Liderimizin Yanındayız”

Karataş, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, MHP’nin lider odaklı bir parti olduğunu vurgulayarak, Devlet Bahçeli’nin çizdiği yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini belirtti. AK Parti ve CHP arasındaki ittifak söylentilerine karşı net bir duruş sergileyen Karataş, partililere ve kamuoyuna mesaj verdi.

İttifak söylemlerinin şifresi Bahçeli’de

Son dönemde gündemi meşgul eden AK Parti ile CHP arasında olası ittifak tartışmalarına MHP’den tepkiler gelmeye devam ediyor. MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak AK Parti ile ittifakını sürdürdüğü bilinirken, CHP ile herhangi bir işbirliği veya ittifak düşüncesine karşı kesin bir tavır alındığı görülüyor. Karataş’ın açıklamaları, MHP tabanında bu konuda oluşabilecek soru işaretlerini gidermeyi amaçlıyor.

Bahçeli’nin Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce yaptığı açıklamalarda, partisinin duruşunun ve politikalarının net olduğunu belirtmiş ve olası ittifak senaryolarına kapıları kapatmamıştı. Karataş’ın paylaşımı da bu duruşu bir kez daha teyit ediyor.

MHP, lider odaklı yapısıyla, Bahçeli’nin belirlediği politika ve stratejilere sıkı sıkıya bağlı kalmayı sürdürecek gibi görünüyor. Karataş’ın açıklamaları, parti içi birliği pekiştirmek ve kamuoyuna net bir mesaj vermek açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası
Sıradaki Haber Aksaray’dan dünyaya açılan kapı; Başvurular başladı