Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak için coşkulu miting!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde 15 Temmuz Milli İrade Meydanında, Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak için coşkulu miting düzenledi.

Çok sayıda vatandaşın bulunduğu mitingde, MHP’liler meydanı doldurarak adayları İrfan Çıtak’a destek verdiler.
15 Temmuz Milli İrade Meydanına yapılan mitingde açılış konuşmasını yapan MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş yaptığı konuşmada, “çok kıymetli hemşehrilerim yaklaşık üç aydır İrfan başkanımla, teşkilatlarımız ve belediye üyelerimizle birlikte Aksaray’ın birçok mahallesinde birçok sokağında, organize sanayide her tarafa samimiyetle gittik. Bunun da karşılığını yarın Allah’ın iziyle alacağız. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizi küçültmeye çalışanlar oldu ama Allah‘ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi İlkeli siyasetine devam etti ve onlara prim vermedi. Allah izin verirse yarın bu üç aylık sürecin son günü olacak. Sizlerden ricam sandık görevlerimiz, okul sorumlularımız, sandıklara sıkı sıkı sahip çıkmanızdır. Sandıkta okul sorumlularımızla beraber siz kıymetli vatandaşlarımızın da okul bahçesinde olmanızı rica ediyoruz. Allah izin verirse yarın akşam belediye başkanımız irfan Çıtak ve ekibi Aksaray’ın beş yıllığına belediye başkanı olacaktır. Sizlerin destek ve dualarınızı bekliyor Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Diğer bir konuşmacı olarak söz alan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı konuşmasında,” Partimize ayrılan bu saatte Aksaray Meydanı’nda şölen yapıyoruz. Üç aydır sahada gezdiğimiz, yaptığımız çalışmaların sonucunda son gününde ellerinde bayraklarla meydanı dolduran tüm vatandaşlarımıza, kardeşlerimizle, özellikle hanımefendilere teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. MHP 11 Ocak‘ta mübarek Regaip Kandili günü adayını açıkladığı günden bugüne kadar sahada seçimi en az altı koldan kazandığına Aksaray şahit oldu. Sizlerin sayesinde bu alanı dolduran kardeşlerim, samimiyetle iyi niyetle adayımız kazanacak. Aksaray da bir kanalda biz de hükümetin icraatlarını anlatırken önceki gün televizyonda olan bir konuşmamda kullandığım ifadeleri ne niyetle ne samimiyetle söylediğimi Ramazan Kaşlı’yı tanıyan, başta genel başkanım olmak üzere herkes ne niyetle söylediğimi onu kimlerin yaydığını, kimlerin çarptırdığını Aksaray görecek. İçimiz rahat, irfan başkanın sahada Aksaray tarafından bu kadar itibar görmesi, bu kadar sevilmesi özellikle gençlerimiz ve kadınlarımız tarafından samimiyetle kucaklanması birilerini rahatsız etti. Etse de etmese de yarın akşam sandıklar patlayacak. Aksaray’da irfan Çıtak sevdası 1 Nisan günü milliyetçilik hareket icraatıyla tekrar başlayacak” ifadelerine yer verdi.
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak konuşmasında; “Güzel insanları bu güzel havada bizi bırakmayan, bizimle birlikte olan çok kıymetli Aksaraylı hemşehrilerim. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bugün burada sizleri bu coşkuyla gördükten sonra gururlanmamak elde değil, mutlu olmamak elde değil, 11 Ocaktan bugüne kadar seçim kampanyamız boyunca sıkılmadık, girmedik gönül kalmasın diye çalıştık çabaladık ve artık seçim kampanyamız sizinle birlikte tamamlamak istedik. Bu mücadelemiz de bizimle birlikte olan ekip arkadaşlarımıza, kadınlarımıza hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan esnaf kardeşlerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. İnanın biz sadece seçimden seçime vardıktan sonra halkından uzaklaşan bu zihniyeti yıkmaya geliyoruz. Bu anlayışla halkın içinde olacak ve hiçbir zaman uzaklaşmayacağım” dedi.
Çıtak, konuşmasında her şeyimiz Aksaray’a bağlanmış diyerek; “Bugün görev için Ankara’dan görevlendirilen yönetimini tamamlayanlar gibi de Ankara’ya geri dönmeyeceğiz. Bu topraklarda yetiştik bu toprakların güzellikleriyle birlikte yetiştik sıkıntılarıyla, dertleriyle, mutluluğu, sevincini, her şeyini yetiştik ve beş sene çok çabuk geçecek bir zaman bize vereceğiniz bu bir makamsa eğer ki bunu bir makam olarak dile getireceksek diyeceğimiz tek bir şey var o da emanet makamıdır. Biz milletin bize emanet ettiği bütçeyi milletimize emanet etmek için geliyoruz. Bunun dışında hiçbir düşüncemiz olmadı olmayacak. Biliyoruz ki, görev süremiz bittikten sonra biz yine bu sokaklarda gezeceğiz. Bizim gideceğimiz başka hiçbir şehir yok. Ticaretimiz. Hayatımız, ailemiz, her şeyimiz bizim Aksaray’a bağlanmış gidecek bir yerimiz yok. Biz bu milletimize mahcup olmayacağız. Gücümüze hizmet katmak için geliyoruz. Adil bir şekilde tamamladık, genel seçimlerde karıştırmadık ki biz varız başka kimse yok değiştirecek burada yaşayan insanlarla bu kaderi birlikte değiştireceğiz. Hiçbir zaman arkadan iş çevirenler gibi olmadık, sahte anketlerle, montaj videolarda siyaset yürütmedik. Samimiyetle yürüttük diyoruz ki, bu seçimin sonunda Aksaray kazanacak” şeklinde konuştu.
Çıtak hizmet etme duygusuyla gümbür gümbür geliyoruz diyerek; “Belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte bizimle yürüyen arkadaşlarımıza dikkatli izlemesini istedik. Sahaya çıktıktan sonra gördük ki yazdığım listedeki her kardeşim her dava arkadaşım beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımız bu ülkede bu hizmet etmiş daha büyük bir hizmet etme duygusuyla tüm ekibimizle ve sizlerle birlikte gümbür gündür geliyoruz. Allah‘ın izniyle 31 Mart 2024 seçimi kazandığımız da mertlik kazanacak, belediyecilik kazanacak mevcut siyasi yapının algılarını değiştireceğiz. Benim için hepiniz çok kıymetlisiniz o kadar kıymetlisiniz ki sadece seçmen değil 18 yaşının altındaki güzel çocuklarımız sizin bir irfan abiniz iki buçuk ayda tanıdınız. Bundan sonra da onu görecekler siyasete karşı apolitik davranan gençlerimizin bir abisi olacak ve her an her dakika biz onların yanında olacağız. Size söz veriyorum 1 Nisan günü bu kardeşiniz ve bu ekip siz yetki verirsiniz Allah‘ım nasip ederse sağlığımız, sıhhatimizden bir sorun olmazsa size söz veriyorum tüm ekibimizle birlikte ahlaklı, erdemli İlkeli, halkı için çalışan, halka hizmet olduğunu bilen bir belediye başkanınız olacak.” Şeklinde ifadesine yer verdi.

Belediye Başkan adayı Çıtak konuşmanın sonunda ise “Bu şehri biz kazandığımız da bu şehrin güzel çocukları kazanacak, gençleri kazanacak, emekliler kazanacak, millet kazanacak, Aksaray’ı kazanacak olmayı bekliyoruz. Burada herkesin elini vicdanına koymasını bir seçim olduğunu bilmesini istiyorum Ak Parti‘ye gönül veren kardeşlerimiz, abilerimiz amcalar bu seçim sonunda bizim siyasetten öğrendiğimiz tek bir şey varsa rekabet oldu. Aksaray rehavetten rekabet ortamına geçecek bu rekabetin Aksaray kazanacağı siyasi Aksaray’a hizmet için sıraya girmek zorunda olduğuna inanıyoruz kazandıktan sonra da diğerleri de artık Aksaray için hizmet etmek isteyecekler. Şu an oldukları durumdan sıkılacaklar ve sonucu da Aksaray kazanacak hayatında bir defa bile olsa bile oy veren abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz, inanın biz samimiyetle geliyoruz, biz sevgiyle geliyoruz ve birleşelim, Aksaray için birleşelim kişiler kazanmasın, menfaat kazanmasın, particilik bitsin, belediyecilik kazansın, millet kazansın. Yarın akşam benim günüm Allah razı olsun Yarın buluşacağız Aksaray size emanet ediyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok