Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Çıtak yeni bir proje daha sundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında hedeflendiği projeleri açıklamaya devam ediyor. Birçok proje ile birlikte yeni proje daha sunan Çıtak “Bölgenin en nitelikli Kongre ve Kültür Merkezini kuracağız. Coğrafi bakımdan Türkiye’nin en stratejik şehirlerinden birisi olan Aksaray’ımız sanayinin, bilimin ve kültür-sanatın buluşma noktası haline gelecek” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak, hedeflene projelerini açıklayarak kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor. yeni bir projeyi daha halka sunana Çıtak, Kongre ve Kültür merkezini hakkında açıklamada bulundu.

Belediye Başkan adayı Çıtak projeye yönelik açıklamasında; “Bölgenin en nitelikli Kongre ve Kültür Merkezini kuracağız. Coğrafi bakımdan Türkiye’nin en stratejik şehirlerinden birisi olan Aksaray’ımız sanayinin, bilimin ve kültür-sanatın buluşma noktası haline gelecek. İnşa edilecek Kongre ve Kültür Merkezi, ulusal ve uluslararası fuarlar, sempozyumlar, tanıtım günleri ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak” dedi.

Hedeflenen proje hakkında kısa Bilig’iler veren Çıtak; “Mekân, şehrin kültür ve sanat etkinlikleri için ihtiyaç duyulan konser, sergi ve tiyatro salonu gibi ihtiyaçlarını da karşılayacak. Merkezin bahçesinde elektrikli araçlar için güneş enerjisi ile çalışan şarj istasyonları  yer alacak. Bu dev yapı yeşil bir çevre düzenlemesi ile bütünleştirilecek. Şehre yeni bir ufuk kazandıracak olan Kongre ve Kültür Merkezi İrfan’la olur” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok