Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Çıtak ev toplantısında vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Parti (MHP)

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak seçim çalışmalarına devam ediyor. Şehir içerisinde esnaf ve vatandaşlara sık sık buluşan Çıtak bunun yanı sıra ev ziyaretlerinde bulunuyor.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Çıtak seçim çalışmalarına adaylığının açıkladığı ilk günden bu yana aralıksız devam ediyor.
Seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ekleyen Çıtak, geçtiğimiz günlerde MHP teşkilatına yeniden katılan Armağan Öztürk tarafından düzenlenen ev ziyaretine katılım sağaldı.
Ev toplantısında Aksaray halkı ile bir araya gelen Çıtak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerden bulunan Çıtak seçimlere yönelik hedeflenen projelerinden bahsetti.
Çıtak konuya yönelik yaptığı açıklamasında; “Armağan Öztürk Hanımefendi’nin düzenlemiş olduğu ev toplantısına katıldık. Göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Fatma Altınok