Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adaylarından Büyük Vurgu: Aksaray’da Vatandaşın MHP’ye İlgisi Artıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Genel Meclis Üyesi adayları Yenigün Gazetesi ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.  MHP İl Genel Meclis Üyesi adaylar Halil Demiray, Ömer Gölbaşı, Mehmet Ali Batur, Mahmut Baysal Yenigün Gazetesi Sorumlusu Yaşar Karatay ile bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi hazırlık içerisinde olan İl Genel Meclis üyesi adayları MHP teşkilatına ilginin yoğun olduğunu ifade etti.

MHP teşkilatına karşı yoğun ilgi olduğunu ifade eden ifade eden MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Halil Demiray yaptığı konuşmasında“Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray il genel meclis üyesi adaylarımızla siyasi çalışmalarız devam ediyor. Zaman zaman şehir merkezinde zaman zaman köylerimizde, kasabalarımızda, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bugünde ziyaretlerimize Aksaray’ımızın değerli basın mensuplarına, basın kuruluşlarına ayırdık. Tabi ki bu dönem farklı bir seçim yaşıyoruz. Bu farklı seçimde vatandaşımızın Milliyetçi Hareket Partisine karşı ilgisi çok fazla, bu da bizi memnun ediyor. İnşallah 31 Mart’ta hayırlı bir seçim olacak.  Bizde arkadaşlarımızla en iyi sonucu almak için hareket ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi de en iyi soncu alacaktır. “ şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok