Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP ADAYLARINA SICAK KARŞILAMA

aksaray’ın önemli ticaret merkezlerinden

aksaray’ın önemli ticaret merkezlerinden birisi olankapalı Çarşı’da esnafları ziyaret eden milliyetçi hareket partisi aksaraymilletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatihÖnemli kapalı Çarşı esnafı tarafından sıcak karşılandı.

esnaflar artık aksaray’da yeni yüzlerle yeniden dirilişzamanı geldiğini belirtti. yıllardır aksaray’ın aynı yüzlerle yönetildiğiniartık diriliş için yeni yüzlere destek olunması ve arkalarında durulmasıgerektiğini belirten esnaflar,milliyetçi hareket partisinin aksaray’da yenidendirilişi sağlayacak adaylara sahip olduğunun altını çizdiler.

esnafların ve bayanların yoğun ilgisi ile karşılaşan mhpaksaray milletvekili adayı aysun hızlı okur ise esnaflara yönelik olarak yaptığıaçıklama da; ” kutlu davada hak yolunda ilimizi sanayi,turizm, tarım,hayvancılık ve ticaret merkezi yapmak sizlerin yanında ailenizden bir evladınızolarak çalışmak için 24 haziran’da inşallah yeniden tarih yazacağız. hakkahizmeti halka hizmet bilerek çıkacağımız hak yolunda ilimizi yeniden dirilişiçin yeni yüzlerle ayağa kaldıracağız. her zaman her gittiğimiz yerdesöylüyoruz bizim yolumuz kutlu yoldur, bizim yolumuz hak yoludur. bu yolerenler, yiğitler ve dürüst insanların yer aldığı yüreğinde vatan ve memleketaşkı ile çalışma azmi olan yürekli insanların yoludur. bizler aksaray’ın yiğitve dürüst insanlarından bu kez ilimizde tarihi yeniden yazmalarını istiyoruz.bu anlamda kapalı Çarşımızın yiğit ve dürüst esnaflarının desteğine ihtiyacımızvardır.

rabbim bizi bu kutlu yolda muzaffer kılsın”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Dane Kaybı Neredeyse Sıfır
Sıradaki Haber İl Müdürü Nejdet Demir: “Tarımda Tatil Olmaz, Dane Kaybı Sıfır!”