Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adayı Yalman, hizmet için destek istedi

MHP’nin Ağaçören Belediye Başkan

MHP’nin Ağaçören Belediye Başkan adayı Fevzi Yalman, seçim kampanyasını hızlandırarak ilçe sakinleriyle buluşuyor. Bugün, Sanayi ve Pazar esnafını ziyaret eden Yalman, Ağaçören ilçesinin nabzını tuttu. Ziyaretler sırasında, ilçe pazar yerinde hem esnaflarla hem de pazara gelen vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti.

Fevzi Yalman, 30 yıllık bürokratik tecrübesini Cumhur İttifakı içinde MHP adayı olarak Ağaçören ilçesine hizmet etmek amacıyla kullanmak istediğini vurguladı. Ağaçörenlilere hitaben yaptığı konuşmalarda, ilçeye en iyi hizmeti sunmak için destek isteyen Yalman, projelerini ve vizyonunu anlattı.

Özellikle ilçe pazar yerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, pazar esnafıyla yakından ilgilenen Yalman, onların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Ağaçören ilçe halkından destek talep eden Yalman, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçeye hizmet etmeyi hedefliyor.

Fevzi Yalman’ın Ağaçörenlilere yönelik çağrısı, 30 yıllık tecrübesini belediye başkanlığı görevine taşıyarak ilçeye yeni bir vizyon kazandırmak ve vatandaşların beklentilerine daha etkin bir şekilde cevap vermek yönünde. Haber:Ağustos GERÇE