Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adayı İrfan Çıtak, Meydanlar bizim diyerek vatandaşlarla Buluştu: Değişim Milliyetçi Hareket Partisi İle olacak

Aksaray Belediye Başkan adayı

Aksaray Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, Çarşı Merkezi’nde düzenlediği etkinlikle vatandaşlarla bir araya gelerek, milliyetçi hareketin değişimi temsil ettiğini vurguladı.

Aksaray’ın seçim heyecanı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak’ın liderliğinde hareketleniyor. Çarşı Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Çıtak, 7’den 70’e herkesin sevgi ve ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşan Çıtak, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve Aksaray’a dair düşüncelerini ve projelerini paylaştı.

Çıtak, vatandaşların ilgisi ve desteği karşısında oldukça memnun olduğunu ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde MHP’nin Aksaray’da değişimi temsil edeceğini belirtti. Cumhur İttifakı’nın uyum içinde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Çıtak, Aksaray’ın geleceği için büyük bir umutla yola çıktıklarını dile getirdi.
Sosyal medya üzerinden de duygularını paylaşan Çıtak, vatandaşların ilgi ve desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Aksaray’ın gelişimi için yapacakları çalışmalara hazır olduklarını belirtti. Vatandaşların desteğiyle, Aksaray’a yeni bir soluk getireceklerini ve önemli projelere imza atacaklarını vurgulayan Çıtak, milliyetçi hareketin Aksaray’ın bekası olduğunu sözlerine ekledi.

Haber: Avni KURU

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından
Sıradaki Haber TÜİK sanayi üretim endeksini açıkladı; yıllık yüzde 4,7 azalma yaşandı