Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adayı İrfan Çıtak, Gönüllere girip, hizmet edeceğiz

MHP Aksaray Belediye Başkan

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak:

Projelerimizle geliyoruz!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak ve parti yöneticileri, Aksaray Posta Gazetesi’nde projelerini anlatan nezaket ziyaretinde bulundu.

Aksaray’da yerel seçim hazırlıkları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak, beraberinde MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti yöneticileri ile Aksaray Posta Gazetesi’ni ziyaret ederek, Gazeteci Bilal Bölükbaş ile kapsamlı bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

Toplantıda, MHP Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak, inşaat mühendisi kimliğiyle halkla tanışma ve projelerini paylaşma sürecine odaklanacaklarını belirtti. Çıtak, “Şu an için halkla tanışıyoruz, görüşüyoruz. Onların gönüllerine girmeye çalışıyoruz. Onlarla birlikte beraberce Aksaray’ımızı yönetmek için projelerimizi hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ise Aksaraylıların kendi şehirlerini yönetme arzusunu vurgulayarak, “Bizim derdimiz Aksaray’ı Aksaraylılar yönetsin. Aksaraylılar, Aksaraylıların derdini daha iyi bilir diyerek önemli bir mesaj verdi.” ifadelerini kullandı.

Çıtak, projelerinin geniş bir yelpazede Aksaray’ın sorunlarına çözümler sunmayı hedeflediğini belirterek, “Bu anlamda spordan eğitime, sağlığa, alt yapıya, üst yapıya şehrin bütün sorunlarını çözebilme adına projelerimizi hazırlıyoruz. Bu projelerimizi de önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızla paylaşacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksaray Belediye Başkanlığı için ortaya koyduğu vizyon ve projeler, önümüzdeki günlerde halkla daha detaylı bir şekilde paylaşılacak.  Haber: Fatma ALTINOK