Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adayı İrfan Çıtak, Aksaray Canlı Hayvan Pazarında Üreticilerle Buluştu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, sabahın ilk ışıklarında Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Çıtak, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek büyükbaş ve küçükbaş ile yakından ilgilenen Belediye Başkan adayı Çıtak, Canlı Hayvan Pazarını faaliyet gösteren vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkan adayı Çıtak’a Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök, Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök eşlik etti.

ziyaret esnasında üreticilerin sorun ve talepleri dinleyen Çıtak hedeflenen proje ve çalışmalar üzerine bilgiler verdi.  Çıtak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Bu sabah Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek büyükbaş ve küçükbaş ile ilgilenen değerli hemşehrilerimde muhabbet ettik.  Bize eşlik eden Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök, Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Belediye Meclis Üyesi Adayımız Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök’e teşekkür ederim” dedi .

Haber: Fatma Altınok