Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEYDAN DÖNERDEN ÖĞRENCİLERE İNDİRİM

park sİte avm yanında

park sİte avm yanında meydan döner in sahibi orhankorkmaz ile görüşerek işleri hakkında bilgiler aldık.

korkmaz “meydan döneri 2 yıl önce açtık. burada et dönertavuk döner köfte ve fastfood ürünlerini satıyoruz. etlerimizi hazır almıyoruz.güvendiğimiz yerlerden alarak soslarla bir gece önceden terbiye ediyor sonraertesi sabah hijyenik ortamda muhafaza ettiğimiz etlerimizi döner, iskenderveya köfte olarak hazırlayıp müşterilerimize sunuyoruz. hazır yiyecekkullanmamaya dikkat ediyoruz ve köftelerimizi kendimiz hazırlıyoruz.

bizim için hijyen kadar önemli bir husustamüşterilerimize uygun fiyatlar sunmak. bunun için yıl boyu süren kampanyalar veözel menüler hazırlıyoruz. pilav üstü et döner ve tavuk döner, İskender gençleriçin kendi yaptığımız cips ayran döner gibi menüler hazırlıyoruz. nezih birortamda insanların keyifli vakit geçireceği ve karınlarını doyurabileceği birortam sunmaya gayret gösteriyoruz.

enflasyonla mücadele kapsamında bizde aksaray’ımızın vememleketimizin kazanması adına %10 indirme yaptık. ama hala fiyatlaristediğimiz seviyeye düşmedi. bunun nedeni de hala tavuk fiyatlarının yüksek olması.tavuk sektörü indirim yaptığı takdirde fiyatlarımızı daha uygun seviyeyeçekeceğiz.

fiyatlarımız

100 gr. ekmek arası tavuk döner 6,5 tl

100 gr. ekmek arası et döner öğrencilere ve çocuklara 10tl

tavuk döner, cips ayran 12 tl

et döner, cips ayran 17 tl

tavuk İskender 15tl

et İskender 20 tl,

ekmek arası köfte 10 tl

ayrıca zam gelmesine rağmen ayran ve su fiyatlarımız hala1 tl

tüm aksaray halkını ve öğrencilerimizi lezzetlerimizitatmamız için bekliyoruz. biz tüm çalışanlarımızla güveniyor ve müşterilerimizinmemnun kalacağına inanıyoruz” dedi.

haber avni k.

fotoğraf ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti