Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mevlid-i Nebevi Haftası, Ortaköy’de bir kez daha kutlandı

Ortaköy’de Mevlid-i Nebi Haftası, İlçe Müftülüğü ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği programla kutlandı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program kapsamında, Eğitimci ve Yazar Dr. Halit Ertuğrul’un verdiği konferans ilgiyle takip edildi.

Ortaköy'de Mevlid-i Nebi Haftası,

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Halit Ertuğrul, “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu bir konferans düzenledi. Ertuğrul, peygamberimizin hayatından ve kişilik inşasındaki rolünden bahsederek, katılımcılara önemli mesajlar verdi. Konferans boyunca salondaki vatandaşlar, dikkatle Ertuğrul’un anlattıklarını dinledi.

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, etkinlikte yaptığı konuşmada, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı programa katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti. Özellikle, konferans için davet edilen Dr. Halit Ertuğrul’a katılımından dolayı minnettarlığını dile getiren Kaymakam Karatepe, bu tür etkinliklerin toplumda manevi duyguların pekişmesine katkı sağladığını belirtti.

Mevlid-i Nebi Haftası, Ortaköy’de manevi atmosferiyle vatandaşlara anlamlı anlar yaşatırken, programın sonunda katılımcılar duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ağustos Gerçe