Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merhaba 2.lig, biz geldik

  2003 yılında şampiyon

 

2003 yılında şampiyon olan ve üç yıl sonra 2006 yılında 2’nci ligden 3’ncü lige düşen Aksarayspor şampiyon olduktan tam 20 yıl sonra Cumhuriyetin 100’ncu yılında yeniden şampiyon olarak adını Türkiye 2’nci Ligine yazdırmayı başardı.

Aksaray Belediyespor mücadele etti 3’ncü lig 3’ncü grupta sezonu 34 maçta 73 puanla lider tamamlayarak direk olarak 2’nci lige adını yazdıran takım oldu.

Siyah-beyazlı temsilcimiz üç yıldır üst üste 3’ncü ligde playoff gruplarına kalıyordu. Playoff finalinde kaybeden ve playofflarda 2’nci lige yükselemeyen siyah-beyazlı temsilcimiz 3’ncü yılında mücadele ettiği grubu’nda ligi şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Aksaray Belediyespor’un şampiyonluğu şehirde ve spor kamuoyunda büyük takdirle karşılandı. Aksaray belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve geldi. 2019 yılında Bölgesel Amatör Ligdeki (BAL) şampiyonluğunu yaşarken dört yıl sonra bu defa da 3’ncü ligden takımı 2’nci lige yükselten Belediye Başkanı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran başkan oldu. Haber: Ağustos GERÇE