Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mera ve Çöl mücadelesinde imzalar atıldı; doğayı koruma sözü verildi!

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında önemli bir protokole imzalar atıldı.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında Mera Islah ve Amenajman projesi ve KOP Rüzgar Erozyonu Önleme ve Mera Islah Projesi kapsamında protokol imzalandı.

Aksaray Eskil İlçesi Merkez Mahallesinde yapılan Mera Islah ve Amenajman projesi ile Acıpınar Köyünde yapılan KOP Rüzgar Erozyonu Önleme ve Mera Islah Projesi içerisinde 43.060 adet Amerikan Tuz Çalısı ve 17.000 adet bozkır otu temini için İl Müdürlüğü ve Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında imzalar atıldı.

Bölge fayda sağlaması hedeflenen Amenajman Tuz Çalısı ve Bozkır otu temini için Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile anlaşamaya varan Tarım İl Müdürlüğü, Eskil ilçesi ve Acıpınar köyü bölgesi için önemli bir protokole imza attılar.

Haber: Fatma Altınok