Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEPAŞ’a Başarı Ödülü

meram elektrik perakendesatış a.Ş, türkiye’nin ilk ve tekmüşteri memnuniyetini ölçen

meram elektrik perakendesatış a.Ş, türkiye’nin ilk ve tekmüşteri memnuniyetini ölçen platformu sikayetvar. com ’un 5. kezgerçekleştirdiği a.c.e awards’ta mükemmel müşteri memnuniyeti ödülüne layık görüldü. 

6 mart’tadüzenlenen törende Şikayetvar a.c.e (achievement in customer excellence) awards2020 mükemmel müşteri memnuniyeti başarı gold Ödülü’nü mepaŞ müşteri hizmetlerive operasyonlar müdürü fatih yetİmoĞlu aldı. konuşmasında; bu ödüle layık görentüm mepaŞ müşterilerine teşekkürlerini sundu.

meramelektrik perakende satış a.Ş genel müdürü İlker arslanargun yaptığı açıklamada;

mepaŞ olarak,müşterilerimizin taleplerini ve Şikâyetlerini etkin ve doğru yöneterek markaimajı, müşteri sadakati ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak temelamacımızdır. bizim temel değerimiz müşteri memnuniyetidir. müşterilerimizinbize tüm kanallardan ulaşabileceği, her an yanında olabileceğimiz uygulamalarıhayata geçiriyoruz. onların taleplerini pek çok kanaldan elde ettiğimizverilerle eğilimlerini saptıyor, onlar için müşteri deneyimini mükemmel halegetirmek için çalışıyoruz. geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiğimiz mobiluygulamamızla bu memnuniyeti daha da artırmayı hedefliyoruz.

bu yöndekiçalışmalarımızın böylesine anlamlı ödül ile taçlanmasından dolayı da gurur vemutluluk duyuyoruz dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı