Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEHMET ALTINSOY ANILACAK

başkent aksaraylılar platformu üyeleri

başkent aksaraylılar platformu üyeleri bir diziziyaretlerde bulunmak üzere aksaray’a geldi. 

başkentte yaşayan aksaraylı bürokratlar ve işadamlarından oluşan heyet sırasıyla aksaray ziraat odası, damızlık koyun keçi yetiştiricileribirliği, aksaray ticaret ve sanayi odası ve son olarak aksaray ticaretborsasını ziyaret etti.

aksaray ticaret borsasına yapılan ziyarette aksarayticaret borsası başkanı hamit Özkök, aksaray ticaret ve sanayi odası başkanıcüneyt göktaş, aksaray ziraat odası başkanı emin koçak, damızlık koyun keçiyetiştiricileri birliği başkanı ve İl genel meclis Üyesi mahmut aktürk vebaşkent aksaraylılar platformu üyeleri katıldı.

ziyarette birlik ve beraberliğin önemi vurgulanarakistişare toplantısı gerçekleştirildi. yapılan istişare toplantısında dikkatçeken madde ise aksaray’ın yetiştirmiş olduğu müstesna insanlardan, devletbakanlığı, ankara büyükşehir belediye başkanlığı ve aksaray’ın il olmasında çokbüyük emekleri olan değerli büyüğümüz mehmet altınsoy’un ölüm yıl dönümü nedeniile ankara’da anma programı düzenlenmesine karar verildi.

ankara’da yapılacak anma programının hazırlıklarınıyapmak için bir komisyon oluşturuldu. yapılacak hazırlıklar sonucunda ankara’dadeğerli büyüğümüz mehmet altınsoy’un anılacağı bildirildi.

mehmet altınsoy anısına okunan kur’an tilaveti sonrasıprogram son buldu.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı: “Toprak Candır, Canımızı Yakmayın!