Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEDAŞ Uyardı; Aksarayın O Belde ve Köyü Karanlıkta Kalacak!

MEDAŞ bakım çalışmaları sebebiyle

MEDAŞ bakım çalışmaları sebebiyle çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi planlanıyor.

Yapılacak bakım çalışmaları sebebiyle planlı elektrik kesintisi! İşte etkilenecek Belde, köy ve mahalleler…

Aksaray’ın o köylerinde yaşayan vatandaşlar, önümüzdeki günlerde elektrik kesintileriyle karşılaşabilirler. MEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, Bakım Çalışmaları kapsamında 08.01.2024 tarihinde saat 10:00 ile 11:30 arasında bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Aksaray/Merkez’e bağlı Bağlıkaya Beldesi’nde bulunan Boğaziçi, Çimeli, Kurtuluş ve Yenimahalle mahallelerinde yaşayan aboneler, planlanan kesintiden etkilenecek. Aksaray Caddesi, Mevlana Caddesi, ve diğer birçok sokak ile evlerin elektrik kesintisi yaşayacağı belirtiliyor. Nurgöz köyünüde etkileyecek olan kesinti nedeni ile MEDAŞ vatandaşları uyardı.

MEDAŞ yetkilileri, yapılacak çalışmaların planlanandan önce tamamlanması durumunda kesintinin erken bitirilebileceğini ve elektrik verilebileceğini duyurdu. Vatandaşların bu süreçte gerekli önlemleri alarak mağduriyet yaşamamaları öneriliyor.

Elektrik kesintisinin yaşanacağı bölgelerdeki aboneler, belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yaşayacakları için hazırlıklı olmalılar. MEDAŞ yetkilileri, kesinti öncesinde gerekli önlemleri alarak elektrikli cihazların kapatılması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
Haber; Ağustos Gerçe