Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meclis Araştırma Komisyonu Aksaray’a Geldi

türkiye büyük millet meclisi; down sendromu, otizm ve diğergelişim bozukluklarının

türkiye büyük millet meclisi; down sendromu, otizm ve diğergelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile İlgili bireylerin ve ailelerininsorunlarının Çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıylakurulan meclis araştırma komisyonu çalışma ziyareti kapsamında aksaray’a geldi. 

komisyon başkanı antalya milletvekili kemal Çelikberaberinde trabzon milletvekili bahar ayvazoğlu, karabük milletvekili hüseyinavni aksoy, kayseri milletvekili Çetin arık, kırşehir milletvekili metin İlhan,Şanlıurfa milletvekili mehmet ali cevheri ve komisyon üyelerinden oluşan heyetilk önce aksaray valisi ali mantı’yı ziyaret etti.

valilikte gerçekleşen ziyarette komisyon üyeleri 7 kasım2019 tarihinde aksaray merkez mehmetçik İlkokulu’nda 5 yıldır eğitim gören otizmliçocukların aileleri ile öğrenci velileri arasında yaşanan olayla ilgili bilgialdı.

komisyon üyelerinin ziyareti ve yapılan görüşmelereaksaray milletvekili İlknur İnceöz’de katılarak komisyonun konu ile ilgilidetaylı bir araştırma yapacağını söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da tarihî ve kültürel mirasın korunmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüren
Sıradaki Haber Terlemez Baba Türbesinde restorasyon çalışmaları sürüyor