Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mamasın Barajı, balık tutkunlarını ağırlıyor!

Aksaray’da balıkçılığın kalbinin attığı

Aksaray’da balıkçılığın kalbinin attığı Mamasın Barajı, 10 Mart Pazar günü saat 12.00-14.00 arasında gerçekleşecek özel etkinliğe ev sahipliği yapacak.
AKSOBDER ve Aksaray İl Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek olan “Sazan giller ve sudak balığının avlanma yasağının başlaması” temalı etkinlik, bölgedeki balık tutma tutkunlarını bir araya getirecek.

Etkinlik kapsamında temsili olarak atılacak oltalar, balıkçılık tutkusunu ve becerilerini sergileme fırsatı sunacak. Amatör balıkçılar, çeşitli eğlenceli yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanma heyecanını yaşayacaklar.

AKSOBDER Dernek Başkanı Caner Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, etkinliğin, Mamasın Barajı’nın geçmiş günlerine özlemle dolu anıları canlandırarak, bölgedeki balıkçılık kültürüne canlılık katacağını belirtiyorlar. Tüm kurumları ve balık tutma tutkunlarını bu özel günü paylaşmaya davet ediyorlar.

Mamasın Barajı’nın doğal güzelliklerinde geçecek bu özel gün, ailecek ya da bireysel olarak katılmak isteyen herkesi bekliyor. Balıkçılık tutkusunu paylaşacak ve Mamasın Barajı’nın eski günlerine nostaljik bir yolculuk yapacak olan katılımcılar, unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar. 🎣

haber avni kuru

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği
Sıradaki Haber Yan sanayi ihracatının en fazla yapıldığı 5 ülke belli oldu