Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MAKSADIMIZ; ALLAH’IN RIZASI VE PEYGAMBERİMİZİN SEVGİSİDİR

aksarayİl müftülüğü Üniversite Öğrencilerine

aksarayİl müftülüğü Üniversite Öğrencilerine yönelik yaptığı faaliyetlere bir yenisinidaha ekledi.

dinive manevi değerlere sahip çıkmak ve İslami bilgilerin doğru anlaşılmasınavesile olması amacıyla alanında uzman hanım din görevlileriyle kız öğrenciler herhafta pazar günleri “pazar muhabbeti” sohbet programıyla bir arayageliyor. 

16aralık 2018 pazar günü mehmet zahit kotku kız kuran kursunda düzenlenen sohbetprogramına katılan İl müftüsü cemalettin bal, Üniversite Öğrencilerininsorularını cevaplandırarak sohbet etti. İl müftüsü cemalettin bal yaptığısohbetinde dinimizi doğru öğrenip efendimiz aleyhissalatü vesselamı hayatımızarehber edinmenin öneminden bahsederek “İslam ahlakıyla yaşayan bir gencinistikbali bellidir. Öyle bir gelecek var ki önümüzde, ancak peygamber efendimizaleyhisselatü vesselamın getirdiği islam medeniyetine sahip çıkan bir nesilhakim olacaktır. dünya yaşantısında asıl maksadımız; allah’ ın rızası vepeygamberimizin sevgisidir.” ifadelerini kullandı.

Çeşitliikramların yapıldığı program, İl müftüsü cemalettin bal’ın gönüllere hitap edensohbetlerinden dolayı öğrencilerin memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dilegetirmesiyle son buldu.

İl müftüsücemalettin bal’ ın eşi hanımefendiyle teşrif ettiği, özel kız öğrenci evleri vekyk kız öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği sohbet programına müftü yardımcısıraziye bozova, din hizmetleri ve din eğitimi Şube müdürü muzaffer erdal,gönüllü hanım din görevlileri ile birlikte destek veren hanım Öğretmenler dekatıldı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu;
Sıradaki Haber Satılamayan Kurbanlıkları ESK Satın Alacak;İşte detaylar!