Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MAİDE CEYİZDE İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

maide Çeyizin sahibi nurhayat

maide Çeyizin sahibi nurhayat topal ilegörüşerek örgü ve el işi seven bayanlar için bilgiler aldık. 

topal “burayı 4 yıl önce kosgeb desteği ileaçtım. mağazamızda kına malzemesi, havlu, çeyiz malzemelerinin tümü, kumaştürleri, dak bezi, yemeni, düğme türü, yün ve dikiş iplikleri yani bayanlarayönelik el işlerinde kullanacakları malzemelerin tümü mevcut. kış mevsiminde ençok örgü için yün ip ağırlıklı satıyoruz yazında nevresim, pike ve çok amaçlıdediğimiz nevresimlik pike ağırlıklı satışlarımız oluyor. ayrıca yatak takımıve seccade dikiyoruz, eski dantelleri alarak değerlendiriyoruz.

belediye ve halk eğim kurslarına ve kadınaktivite merkezlerine giden bayanların orada yaptıkları aktiviteye göre buradandak bezi, saten kumaş, kapitone veya benzeri kumaşlar, nevresim pike gibi ihtiyaçlarınıkarşılıyoruz. bu tür kurslar hanımların kendini yetiştirmesi için güzel birşey. ben kendim de gittim çok memnun kaldım.

kadın girişimci olmanın bazı zorlukları varama işimi severek yapıyorum. severek yaptığınız işte de tüm zorlukları aşmak dahakolay oluyor. bazı hanımlar bize satmamız için el örmesi bebek ve sepetlergetiriyor. onları da el emeğine ve kullandığı malzemeye göre değerlendiripburada satıyoruz veya kendimiz satın alıyoruz.

Şu anda 1 ay boyunca tüm ürünlerde indirimkampanyamız var. 20-25 tl’lik nevresimler 15 ile 8 tl, piyasada 18 tl’lik dakbezlerimiz bizde 15 tl, kapitone piyasada 20-25 tl bizde 17 tl, bambu pikelerpiyasada 60 ile 80 tl bizde 50 tl, pamuklu pikeler piyasada 60 tl bizde 40 tlçocuk figürlü pikeler bizde 25 tl. diğer tüm ürünlerimizde de indirimlerimizvar” dedi.

haber avni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes dünyanın en çok milyarderin
Sıradaki Haber En çok milyarder mezun eden üniversiteler listelendi