Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MAHALLİ İDARE TOPLANTISI YAPILDI

vali pekmez merkez mahalle

vali pekmez merkez mahalle muhtarlarının sorunlarınıdinledi

aksaray merkez mahalle muhtarlarının sorun, ihtiyaç vetaleplerinin görüşüldüğü ‘mahalli İdare’ toplantısı düzenlendi.

vali aykut pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıyabelediye başkan vekili süleyman canbulut, vali yardımcısı kubilay ant,  İl emniyet müdürü ali karabağ, kamu kurumlarımüdürleri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.

halk sağlığı müdürlüğü konferans salonunda düzenlenentoplantının açılışında açıklamada bulunan vali aykut pekmez; muhtarlarınramazan ayı’nı tebrik ederek mübarek ayın İslam Âlemine hayırlı olmasıdileğinde bulunurken; önceki gün filistin’de protesto gösterisi yapanmüslümanlardan 55’inin şehit edildiğini, bu zulmün en kısa zamanda bitmesinitemenni etti.

toplantının amacının muhtarların dileklerini şikâyet veihtiyaçlarını dinlemek olduğunu belirten vali pekmez, kamu kurumlarının vebelediyenin elindeki imkânlarının üstünde hizmet etmeye çalıştığını belirterekşöyle konuştu:  “atanmış, seçilmişgörevimiz gereği bu ülkeye bu bölgeye bu şehre hizmet için çalışıyoruz.bizlerde birçok şey yapmak istiyoruz ama takdir edersizin ki bizim,belediyemizin elindeki maddi imkânlar ve hizmetlerin önceliği sıralamasıyapıldığında bütün hizmetleri ihtiyaçları bir anda gidermemiz mümkün olmuyor.mevzuat gereği yapmamızın mümkün olmadığı işlerde var. bunlarda bizim içinsınır. ama hepimiz insanız, göremediğimiz, farkına varamadığımız işlerdeolabilir. bu tür toplantılarla bu eksiklikleri beraber istişare ederek bunlarıgörüşerek süreç içinde bu eksiklikleri gidererek daha iyi hizmet etme imkânıbuluruz” dedi.

toplantıda daha sonra söz alan mahalle muhtarları;mahallelerinin ve aksaray’ın sorunlarını üzerine görüş, öneri ve talepleriniilettiler.

düzenlenen toplantı nedeniyle memnuniyetlerini iletenmuhtarlar; bu tür toplantıların sorunların çözümü için önemli katkısağlayacağını belirterek; vali aykut pekmez’e teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şerefli Koçhisar-Aksaray kara yolunda yaşanan
Sıradaki Haber Aksaray yolunda can pazarı: Jandarma aracına çarptı; 1 ölü 1 ağır 5 yaralı!