Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MAHALLE SAKİNLERİMİZ ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nınşehre ve mahallelere yaptığı hizmetler mahalle muhtarları ve vatandaşlartarafından takdir ve teşekkürle karşılanıyor. 

hacılar harmanı mahallesi muhtarı galip tarhan ilemuhtar azası atay ağıl belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı makamında ziyaretederek özellikle mahallede gezen atların toplanması ve mahalleye yapılan tümhizmetler için teşekkür ettiler.

mahalle muhtarı galip tarhan yaptığı açıklamadaşunları söyledi “ bizler hacılar harmanı mahallesi muhtarı ve azası olarakbelediye başkanımız sayın haluk Şahin yazgı’yı makamında ziyaret ettik.belediye başkanımıza mahallemize yaptığı kanalizasyon, içme suyu hattı gibialtyapı hizmetleri ile park bahçe ve yeşil alan hizmetlerinin yanı sıra hacılarharmanını yeni hastaneye bağlayan alt geçit için ve mahallemizde sorun halinegelen başıboş gezen atların toplanarak doğaya bırakılması için teşekküregeldik. tüm hacılar harmanı mahallesi sakinleri adına belediye başkanımızateşekkür ediyoruz” dedi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise muhtar galiptarhan ile aza atay ağıl’a ziyaretlerinden ve memnuniyetlerini dilegetirmelerinden dolayı teşekkür etti.

haluk Şahin yazgı, hacılar harmanı mahallesinde veşehrin muhtelif yerlerinde başıboş gezen yılkı atlarının aynı zamanda kent içitrafiğinde tehlikeli durumlara neden olduğunu ve mutlaka bir çözüm bulunmasıgerektiğini ifade ederek “atların başıboş gezmesi konusunda çok fazlaşikâyet alıyorduk atların toplanması için vatandaşlarımızla yaptığımız müzakerelerdensonra bu hayvanları satın alma yoluyla sorunu çözdük. yaklaşık 250 atı ilimizsınırları içinde bulunan hasandağı’nın zirvesinde, diğer yılkı atlarının yanınabıraktık. bu sorunu kökünden çözmüş olduk ” dedi.

başkan yazgı mahallelere yapılan hizmet konusundaise “ bizler 48 mahallemize de eşit şekilde hizmet götürüyoruz. ancak altyapısıolmayan ve acilen çözüm bekleyen mahallelerimize öncelik tanıdık. bumahallelerden birisi de hacılar harmanı mahallemizdi. İmkânlarımız dâhilindehacılar harmanı mahallesinde altyapı, asfalt ile park ve yeşillendirmeçalışmaları yapıldı. bundan sonrada ihtiyaç olan hizmetler yapılamaya devamedecektir. muhtarımızın ve azasının şahsımı ziyaret ederek hacılar harmanındayaşayan vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden çok memnun olmasını iletmesibizleri de memnu etmiştir. biz Şehrimize hizmet ederken allah’ın rızasınıhalkımızın duasını almak için hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Karaman'da çeşitli suçlardan aranan 39
Sıradaki Haber Çeşitli suçlardan aranan 39 kişi yakalandı