Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maçı kazanmaya çalışırken kaybettik

Aksaray Belediyespor teknik direktörü

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli

Maçı kazanmaya çalışırken kaybettik

Hafta sonunda oynanan ve Aksaray Belediyesporun sahasında 2-1 mağlup olduğu Amedspor müsabakasının ardından takımın teknik direktörü Önder Karaveli açıklamada bulundu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli yaptığı açıklamada,

Amed Sportif Faaliyetler maçı, galibiyetle başladığımız ve iyi oyunlara rağmen berabere kaldığımız iki maçtan sonra seyircimize ve kendimize karşı güvenimizi tazeleyeceğimiz bir maçtı. Oyunun ilk yarısı kontrolümüzde ve rakip ceza sahasına daha fazla girerek geçti” dedi.

Karaveli, Amedspor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirme de, İkinci yarı yediğimiz gole kadar dengeli ve pozisyonlar bulduğumuz bir oyun vardı. Golden sonraki bölümde beraberlik golü için baskıyı arttırdık ama  rakibimizin de hızlı hücumlarla tehlikeli pozisyonları oluştu. Beraberlikten sonra bizim ve oyuncularımızın kazanma arzusu son onbeş dakikalık bölümde bizi takım halinde hareket etme gerçeğimizden uzaklaştırdı” dedi.

Karaveli, Rakibimiz hücumda etkili olarak gol ve pozisyonlar buldu. Maçı kazanmaya çalışırken kaybettik. Bu yaşadığımızdan başta ben ve ekibim sonrada oyuncu gurubumuz gerekli dersleri çıkaracağız. Aksaray Belediyespor gerçekçi hedeflerine doğru ilerlemekten vazgeçmeyecektir ve bunu başarabilecek gücünün olduğunu gösterecektir” dedi. Haber: Ağustos GERÇE