Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lise Yöneticilerine ASÜ’deki Olanaklar Anlatıldı

Aksaray’da faaliyet gösteren liselerin

Aksaray’da faaliyet gösteren liselerin yöneticileri ve rehber öğretmenleri, Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) fiziki ve akademik olanaklarının tanıtıldığı toplantıda bir araya geldi. Yakın zamanda yapılacak üniversite tercihlerinde öğrencilere destek olmak amacıyla yapılan toplantıda kurumun genel görünümü hakkında bilgiler verildi.

 

Rektörlük Toplantı Salonu’ndaki buluşmada konuşan ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak, şehrin dinamiklerinin en yakın paydaşları olduğunu vurguladı. ASÜ yönetiminin şehirle yakın ilişkiler içerisinde olma durumunu önemsediğini ve bunu geliştirecek türden çalışmalara ehemmiyet verdiğini belirten Prof. Çakmak, “Üniversite tercihlerinin yapılacağı süreçte öğrencilerimize destek vermek de bizim vazifelerimiz arasında” dedi. ASÜ’de Aksaraylı öğrencilerin ağırlıkta olduğunu ve yeni dönemde de şehirdeki öğrencilerin ilk tercihi arasında yer almasını beklediklerini kaydeden Çakmak, “Biz, öğrencilerimizin kurumun akademik ve fiziki imkânlarını daha iyi tanımalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle lise yöneticileriyle bir araya gelmek ve üniversitemizi anlatmak istedik” şeklinde konuştu.

 

Prof. Yavuz Selim Çakmak, konuşmasının devamında ASÜ’deki okullar, bölümler, programlar, tercih sıralamaları, sosyal donatılar ve lisansüstü eğitim imkânları hakkında bilgiler verdi; soruları yanıtladı. Katılımcılar toplantının ardından birimleri gezdi.

Bülten