Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ligdeki son maçına çıkıyor! Aksaray 1989 Spor 1.lig yolunda emin adımlara

AKSARAY 1989 EVİNDE SON

AKSARAY 1989 EVİNDE SON MAÇINA ÇIKIYOR

Aksaray 1989 Spor’un konuğu Adana Büyükşehir Belediyespor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 13. Grubunda yer alan Aksaray 1989 Spor ligin 14. Hafta karşılaşmasında 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de Atatürk Spor Salonunda ligin ikinci sırasında yer alan Adana Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan karşılaşmayı Aksaray 1989spor, 3-1’lik skorla galibiyetle ayrılmıştı. Son oynanan Kuzeyboruspor müsabakasından galibiyetle ayrılan Aksaray 1989spor ligi lider bitirmeyi garantilemiş ve Eskişehir ilinde yapılacak olan Çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Ligde 13 müsabakanın tamamını kazanarak ligde namağlup lider olan temsilcimiz Adana Büyükşehir Belediyespor’u kendi saha ve taraftarının önünde mağlup edip ligi yenilgisiz tamamlamak istiyor.

Adana temsilcisi ise ligde oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet ve 33 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Adana Büyükşehir Belediyespor son hafta karşılaşmasında Kayseri Voleybol takımını konuk edecek. Aksaray 1989spor ise deplasmanda MTD Otomotiv Mersin İhtisas kulübü ile deplasmanda ligi tamamlayacak. Haber: Fatma ALTINOK